duminică, 22 mai 2011

TUTORIAL copiere jocuri de pe hdd extern NTFS pe PS3!


De la versiunea 1.16.03 a Multiman, dupa cum bine stiti, exista posibilitatea conectarii unui HDD extern formatat NTFS la consola PS3. La ce va ajuta asta? Simplu, puteti inlatura reteaua din schema copierii jocurilor de pe PC pe PS3. Nu puteti juca jocurile direct de pe HDD extern formatat NTFS insa se poate copia prin usb jocurile de pe HDD extern pe HDD intern la PS3-ului. Mai jos aveti un tutorial pe care sa-l urmati sa puteti folosi acest feature:


Pasi:

1. Download-ati ultima versiune de Multiman de AICI

2. Formatati HDD extern in NTFS

3. La copierea Multiman-ului veti observa in arhiva ca exista un fisier USB.CFG, acesta trebuie modificat cu notepad. Textul care il introduceti in notepad la a 2-a linie depinde de la hdd la hdd in functie de modelul pe care il aveti. Ca sa aflati textul faceti EXACT ca in poza de mai jos:




4. Dupa ce ati editat fisierul USB.CFG copiati-l in PS3 in /dev_hdd0/game/BLES80608/USRDIR

5. Pe HDD extern creati un folder GAMEZ unde puneti jocurile care le doriti, puneti HDD la PS3 pe usb si porniti Multiman. Apasati START+TRIUNGHI si ar trebui sa va apara HDD extern pe NTFS. De aici copiati folderul cu jocul pe HDD PS3-ului.

6. Ati terminat.

Daca cumva nu merge puteti incerca sa modificati ultima cifra din linie din 1 in 2.
Daca nu merge nici asa mai incercati si cu un video:

4 comentarii:

  1. Salut. Mi-a mers cu un HDD extern Toshiba de 1tb, insa nu merge cu WD 1tb dar cu alimentare separata. Ai idee? Am scris corect Vendor ID si Product ID folosind mai multe programe de aflat vendor&product id. Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Depinde de hdd, nu toate merg. Ca un exemplu toate hdd interne din PS3 ce vin din fabrica sunt Toshiba, deci mda...

    RăspundețiȘtergere